ppl ск
bandera
 
 
Цена:
Зона урбан:      40 €
Зона центар:     44 €
Димензии:
Должина:     200cm
Ширина:          90cm
ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:
- месечна наемнина
- монтажа
- контрола и одржување
- осигурување
- комунална такса
- подготовка на дизајн
УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
- Потпишување на договор за минимален период од 12 месеци
- Плаќањето е авансно на секои три месеци
ПОПУСТИ:
- Во зависност од количината на изнајмени панели можен е попуст
  од 5% до 15%.
- За 6 месечна авансна уплата следи попуст од 5%.
- За 12 месечна авансна уплата следи попуст од 10%.
*Во цената не се вклучени ДДВ и печатењето на панелите.
ways to prevent hiv jasonfollas.com does hiv cause aids
natural way to terminate pregnancy west-bot.com abortion alternatives
abortion should be illegal click abortion survivors stories
the symptoms of gonorrhea symptoms of std in women chlamydia pneumoniae symptoms
signs of being hiv positive click aids hiv testing
causes aids thegeorgiaclubforum.com chances of contracting hiv
want to cheat on my husband gpatterson.com why my husband cheated on me
want to cheat on my husband gpatterson.com why my husband cheated on me